Afstrijkmessen

Grid View:

afstrijkmes 28 x 13 mm / 6 mm RVS blauw/zilver

(0)
17,07€

Jung Henkelmann afstrijkmes Handig afstrijkmes voor de hobbyist. Ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het afstrijkmes is handig in gebruik dankzij de gebogen handgreep. Dankzij..

afstrijkmes Amerikaans 28 x 13 cm RVS zilver

(0)
26,94€

Jung Henkelmann Amerikaans afstrijkmes Handig afstrijkmes voor de hobbyist. Ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het afstrijkmes is handig in gebruik dankzij de ergonomische, h..

afstrijkmes Eco 28 x 13 cm / 6 mm RVS zilver

(0)
13,77€

Jung Henkelmann Eco afstrijkmes Handig afstrijkmes voor de hobbyist. Ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het afstrijkmes is handig in gebruik dankzij de gebogen handgreep. Dan..

afstrijkmes Hobby 280 x 13 mm RVS zilver/rood

(0)
11,67€

Jung Henkelmann Hobby afstrijkmes Handig afstrijkmes voor de hobbyist. Ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het afstrijkmes is handig in gebruik dankzij de gebogen handgreep. ..

decorateursmes 250 mm RVS/hout naturel

(0)
7,12€

Toolland RVS decorateursmes Met dit decorateursmes kun jij probleemloos alle muren netjes afwerken. Het mes is vervaardigd van roestvrij staal en heeft een houten handvat voor optimale grip, zodat ji..

lijmspaan Semi-Pro 280 x 130 mm RVS blauw

(0)
16,16€

Jung Henkelmann Semi-Pro lijmspaan Handige lijmspaan voor de hobbyist. Ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. De lijmspaan is handig in gebruik dankzij de gebogen handgreep. Dank..

palletmes 13,5 cm hout/RVS naturel/zilver

(0)
3,53€

KitchenCraft palletmes Met dit handige palletmes kun jij veel kanten op in jouw keuken. Je kunt er jouw zelf gebakken taartjes en cakejes perfect mee opvullen door glazuur, botercrème of een roomlaag..

plakspaan 28 x 13 cm RVS zilver

(0)
9,58€

Toolland plakspaan De plakspaan is 28 cm bij 13 cm en gemaakt van staal. De plakspaan is ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het metselgereedschap gebruik je tijdens het werke..

plakspaan getand 13 x 28 cm staal zilver/blauw

(0)
20,30€

Jung Henkelmann plakspaan Deze getande plakspaan van Jung Henkelmann is 28 cm bij 13 cm en gemaakt van sterk staal. De plakspaan is ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het ger..

plakspaan getand 28 x 13 cm staal zilver/blauw

(0)
20,30€

Jung Henkelmann plakspaan Deze getande plakspaan van Jung Henkelmann is 28 cm bij 13 cm en gemaakt van sterk staal. De plakspaan is ideaal voor het afstrijken en aanbrengen van pleisterlagen. Het ger..

plamuurmes 12 cm rvs zwart/geel

(0)
7,78€

Toolland plamuurmes Gebruik deze plamuurmes om oneffenheden in houten voorwerpen uit te vullen door plamuur aan te brengen, ter voorbereiding van het schilderwerk. Of vlak gaten in de muur uit met de..

raapspaan 28 x 13 cm staal zilver/blauw

(0)
15,26€

Jung Henkelmann raapspaan Met deze raapspaan van Jung Henkelmann kunnen zowel beginnende als ervaren stukadoors prima uit de voeten. De raapspaan is geschikt voor alle pleisterwerkzaamheden, zoals vo..

raapspaan Pro 28 x 13 cm RVS zilver/blauw

(0)
22,45€

Jung Henkelmann Pro raapspaan Met de Pro raapspaan kunnen zowel beginnende als ervaren stukadoors prima uit de voeten. De raapspaan is geschikt voor alle pleisterwerkzaamheden, zoals voor het aanbren..

raapspaan Pro 280 x 130 mm RVS zilver/blauw

(0)
25,75€

Jung Henkelmann Pro raapspaan Met de Pro raapspaan van Jung Henkelmann kunnen zowel beginnende als ervaren stukadoors prima uit de voeten. De raapspaan is geschikt voor alle pleisterwerkzaamheden, zo..

raapspaan Semi-Pro 28 x 13 cm staal zilver

(0)
16,16€

Jung Henkelmann Semi-Pro raapspaan Met de Semi-Pro raapspaan kunnen zowel beginnende als ervaren stukadoors prima uit de voeten. De raapspaan is geschikt voor alle pleisterwerkzaamheden, zoals voor h..

1 - 15 van 16 (2 pagina's)