Afweermiddelen

Grid View:
Niet op voorraad
Quickview

afweermiddel 460 gram 21 cm plantaardig groen

(0)
10,93€

afweermiddel Ongenode gasten rond jouw huis? Gebruik dan dit afweermiddel! De kirstallen geven langzaam een sterk ruikende geur af, welke de reuk van honden en katten in de war zal brengen. Binnen en..

afweermiddel Kat & Hond-Weg 600 gram groen

(0)
11,88€

BSi Kat & Hond-Weg afweermiddel Hondenafweer is een natuurlijk afweermiddel tegen honden. De strooikorrels zijn voor buitenshuis. Strooi het bijvoorbeeld op opritten, paden of in speelzand om overlas..

afweermiddel Pawz Away 150 cm wit

(0)
27,60€

PetSafe Pawz Away afweermiddel Breid je Pawz Away hondenbarrièresysteem voor buiten uit met deze extra zender. De zender is geschikt voor zowel honden als katten en is compatibel met de Pawz Away hal..

afweermiddel Ssscat navulling 115 ml beige

(0)
21,33€

PetSafe Ssscat afweermiddel Met de Ssscat afweerspray van Petsafe leer je ongewenst gedrag van honden en katten af, wanneer de spray veel wordt gebruikt, raakt deze vanzelf een keer op. Met deze Sssc..

afweermiddel Stop GR Hond 600 gram groen

(0)
11,88€

BSi Stop GR Hond afweermiddel Stop GR Hond is een natuurlijk afweermiddel tegen honden. De strooikorrels zijn voor buitenshuis. Strooi het bijvoorbeeld op opritten, paden of in speelzand om overlast ..

afweermiddel Stop GR Kat 600 gram groen

(0)
11,88€

BSi Stop GR Kat afweermiddel Stop GR Kat is een natuurlijk afweermiddel tegen katten. De strooikorrels zijn voor buitenshuis. Strooi het bijvoorbeeld op opritten, paden of in speelzand om overlast va..

afweerspray Hot-exit 500 ml wit/rood

(0)
12,21€

BSi Hot-exit afweerspray De Hot-exit spray is een natuurlijk afweermiddel tegen katten en honden. De spray is voor buitenshuis. Het is een spray met contactwerking dus zal het beste werken op de gron..

afweerspray huisdieren Ssscat 15 cm aluminium wit

(0)
69,61€

PetSafe SSSCAT huisdieren afweerspray Wil jij zorgen dat je huisdieren niet op verboden gebieden in huis komen? Dan is dit automatisch spraysysteem dat werkt met een bewegingssensor perfect voor in j..

afweerspray Kat & Hond 800 ml groen

(0)
11,88€

BSi Kat & Hond-Weg afweerspray De stop spray is een natuurlijk afweermiddel tegen katten en honden. De spray is voor buitenshuis. Het kan overal gebruikt worden waar je overlast ervaart. Het product..

anti-blaf apparaat 16 x 20 cm wit

(0)
31,26€

PetSafe anti-blaf apparaat Wanneer dit product zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt, pikt een interne microfoon het geluid op. Het apparaat zendt automatisch een ultrasone toon uit d..

anti-blaf apparaat 16 x 20 cm wit 2 stuks

(0)
53,79€

PetSafe anti-blaf apparaat Wanneer dit product zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt, pikt een interne microfoon het geluid op. Het apparaat zendt automatisch een ultrasone toon uit d..

blafbeheersing Deluxe Vogelhuisje 5 x 14 x 19 cm wit

(0)
71,33€

PetSafe Deluxe Vogelhuisje blafbeheersing Wanneer een blaffende hond zich binnen het bereik van dit vogelhuisje bevindt, wordt het geluid door een interne microfoon opgevangen en de unit automatisch ..

blafbeheersing Vogelhuisje 14 x 13 x 21 cm wit/bruin

(0)
60,39€

PetSafe Vogelhuisje blafbeheersing Wanneer een blaffende hond zich binnen het bereik van het vogelhuisje voor buitenshuis bevindt, wordt het geluid door een interne microfoon opgevangen en de unit au..

dierenverjager 10,5 x 11,5 cm groen

(0)
45,33€

Weitech dierenverjager Dit geweldige product van Weitech zorgt ervoor dat dieren, zoals katten, steenmarters, honden, konijnen, vossen verjaagd worden. Zodra de infrarode detector een beweging waarne..

dierenverjager 12,5 x 4 cm zwart

(0)
42,55€

Weitech dierenverjager Heb jij ook last van ongewenste dieren? Verjaag ze dan met de effectieve geluidsgolven van deze dierenverjager van Weitech. De geluidsgolven worden gezonden wanneer het ongewen..

1 - 15 van 23 (2 pagina's)