Banden & velgenreinigers

Grid View:

52854 All Wheel Cleaner Redline velgenspray 500ml

(0)
13,49€

Turtle Wax Wheel Cleaner velgenspray Met Wheel Cleaner velgenspray van Turtle Wax zie je hoe vuil simpelweg van jouw velgen en banden wordt afgetild. Het schuim uit deze sprayflacon is ontworpen om k..

bandenzwart A26A 2,5 liter

(0)
30,21€

Valma A26A bandenzwart Valma bandenzwart laat je autobanden of rubberen vloermatten er weer als nieuw uitzien. Het is vrij van oplosmiddelen en zorgt voor een diepzwarte langdurige glans. Voor een ma..

Ultimate All Wheel Cleaner 710 ml

(0)
27,24€

Meguiar's All Wheel Cleaner Meguiar's Ultimate All Wheel Cleaner is een zeer krachtige pH-neutrale velgenreiniger die geschikt is voor elke velg! De actieve gelformule reageert met de remstof en lost..

velgenborstel 27 cm kunststof zwart/grijs

(0)
7,64€

Protecton velgenborstel Deze velgenborstel van Protecton bevat lakvriendelijke haren en is geschikt voor ieder wieltype. De borstel heeft een ergonomisch gevormde handgreep. Met deze borstel verwijde..

Niet op voorraad
Quickview

velgenreiniger Alu-Teufel Spezial 1000 ml groen

(0)
18,42€

Autostyle Alu-Teufel Spezial velgenreiniger Met de Alu-Teufel Spezial velgenreiniger van Autostyle is het reinigen van je aluminium velgen een fluitje van een cent! De speciale reiniger is ontwikkeld..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)