Bevestigingstape

Grid View:

bevestigingstape dubbelzijdig 19 mm x 1,5 m foam wit

(0)
1,79€

Verlofix dubbelzijdige bevestigingstape Om alles te bevestigen van muurhaakjes tot posters, van zeepbakjes tot naamplaatjes en nog veel meer. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: wit Materiaal: fo..

bevestigingstape dubbelzijdig 19 mm x 3 m foam wit

(0)
3,81€

Verlofix dubbelzijdige bevestigingstape Om alles te bevestigen van muurhaakjes tot posters, van zeepbakjes tot naamplaatjes en nog veel meer. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: wit Materiaal: fo..

bevestigingstape dubbelzijdig 9 mm x 10 m foam wit/zwart

(0)
17,66€

HPX dubbelzijdige bevestigingstape Deze dubbelzijdige tape van HPX heeft een hoge kleefkracht en is uiterst geschikt voor de montage van voorwerpen. De tape is weersbestendig en ideaal voor gebruik b..

bevestigingstape weerbestendig 19 mm x 3 m foam zwart

(0)
3,53€

Verlofix weerbestendige bevestigingstape Dubbelzijdige zelfklevende en weerbestendige bevestigingstape van Verlofix. Je kunt alles bevestigen, van muurhaakjes tot posters, van zeepbakjes tot naampla..

kleefpads Tack-It wit 90 stuks

(0)
1,79€

Faber Castell Tack-It kleeftpads Deze kleefpad is een slimme oplossing ter vervanging van plakband en punaises. Je kan de kleefpads voor oneindig veel doeleinden gebruiken, zoals het ophangen vlagget..

kleefstrips wit 65 stuks

(0)
1,67€

Pritt kleefstrips Met deze kleefstrips van Pritt hang je posters, schilderijen en tekeningen op zonder dat je gaten in de muur maakt met spijkers of schroeven. De strips zijn eenvoudig verwijderbaar ..

tape dubbelzijdig 0,17 mm wit

(0)
16,46€

HPX tape dubbelzijdig Deze dubbelzijdige tape is geschikt voor allerlei toepassingen: industriële toepassingen, renovaties, evenementen, beurzen, enz. Geschikt voor de meeste ondergronden en laat gee..

tapijttape dubbelzijdig 25 mm rubber wit

(0)
14,97€

HPX tape dubbelzijdig De tape bestaat uit een drager met aan beide zijden een rubberen kleeflaag. Geschikt voor gebruik tijdens conferenties en exposities. De tape heeft een hoge kleefkracht en is ve..

tapijttape dubbelzijdig 38 mm x 10 m polypropyleen wit

(0)
2,69€

Verlofix dubbelzijdige tapijttape Deze witte Verlofix dubbelzijdige tapijttape is geschikt voor alle soorten tapijt en je kunt er ook verschillende materialen mee vastmaken, waardoor het ook geschikt..

Niet op voorraad
Quickview

tapijttape dubbelzijdig 38 mm x 25 m PP wit

(0)
7,65€

Verlofix dubbelzijdige tapijttape Deze dubbelzijdige tapijttape van Verlofix is geschikt voor alle soorten tapijt en je kunt er ook verschillende andere materialen mee vastmaken, waardoor het ook ge..

tapijttape dubbelzijdig 38 mm x 5 m PP wit

(0)
3,23€

Verlofix dubbelzijdige tapijttape Deze dubbelzijdige tapijttape van Verlofix is geschikt voor alle soorten tapijt en je kunt er ook verschillende andere materialen mee vastmaken, waardoor het ook ges..

tapijttape dubbelzijdig 50 mm x 25 m linnen geel

(0)
5,99€

Verlofix dubbelzijdige tapijttape Deze dubbelzijdige tapijttape van Verlofix is een sterk klevende tape met linnen structuur. Deze tape is supersterk en geschikt voor alle soorten tapijt. Daarnaast ..

verband 10 m katoen beige

(0)
3,89€

Creativ verband Met deze bindingstape maak je gemakkelijk verschillende kledingstukken aan elkaar vast. De band is gemaakt van 100% katoen, gesneden op de bias voor extra stretch en vaak dubbel. Spe..

1 - 13 van 13 (1 pagina's)