Bewatering

Grid View:

Bewateringssysteem

(0)
7,08€

Bewateringssysteem, Irrigatiesysteem 71 delig - Vind je het ook lastig om bloemen water te geven die bijv. hoog aan de muur hangen? - Dit bewateringssysteem kan dit probleem oplossen - De 23..

Bewateringssysteem - 10-delig

(0)
4,40€

Deze waterdruppelaars zijn ideaal voor het bewateren van bv potplanten. Het systeem verlaagt de waterdruk waardoor het water langzaam door de druppelslang verspreid wordt. - 10 waterslangen met ee..

Brüder Mannesmann Accu Regentonpomp

(0)
76,41€

- voor het eenvoudig en snel pompen van water uit regentonnen - werkt op accu, 12v 2,0ah - beschermt tegen droogloop - maximale pompcapaciteit 1500 liter per uur - maximale druk 1,1 bar - me..

Brüder Mannesmann Tuinslangset - 10 meter

(0)
15,49€

Compacte mini-tuinslangset, ideaal voor balkon of kleine stadstuintjes. - pvc tuinslang 3/8, 10 meter lengte - verstelbaar sproeipistool met 6 standen - 2 snelkoppelingen - adapter voor kraa..

Druppelslang 15 meter

(0)
6,32€

Druppelslang voor bewateren en irrigatie - 15 meter - incl. 2 koppelstukken - Flexibele hydraterende druppelslang voorzien van duizenden microporiën - Waterbesparend doordat de druppelwaterafv..

Plantensproeier - 5 liter

(0)
10,14€

- Je planten of tuin besproei je eenvoudig met deze plantensproeier met druk pomp - Ook erg handig voor bv. ongediertebestrijding of om onkruid te verdelgen - Voorzien van handvat, doorschijnende ..

Plantensproeier - Rugdruksproeier - 16 Liter

(0)
29,25€

Deze comfortabele druksproeier van 16 liter kun je gebruiken voor vele toepassingen. Door de verschillende meegeleverde spuitmonden is de drukspuit prima te gebruiken voor het beregenen van je planten..

Tuinslanghouder Trolley

(0)
16,51€

Perfect om grote oppervlaktes te onderhouden op een handige manier. Gebruik de hendel om gemakkelijk de slang op te rollen. De binnenkant van de trolley bevat een geïntegreerde aansluiting voor de tui..

1 - 8 van 8 (1 pagina's)