Dinermessen

Grid View:
Niet op voorraad
Quickview

boterspreider 22 cm RVS zilver

(0)
4,49€

The Collectie - Kitchen Craft boterspreider Kitchen Craft roestvrijstalen boterstrooier, met een comfortabel ovaalvormig handvat en een ophanglus. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: RVS Afmetin..

dinermes 2 stuks 22,5 cm rvs chroom

(0)
4,35€

Alpina dinermes Een mooie aanvulling voor je servies. Twee dinermessen van roestvrij staal in de kleur chroom. De messen hebben een lengte van 22 centimeter. Specificaties: Kleur: chroom Materiaal: ..

dinermes 20 x 1,5 x 0,5 cm RVS zilver

(0)
1,13€

Arte Regal dinermes Een mooie aanvulling voor je servies. Een dinermessen van roestvrij staal in een zilveren kleur. De messen hebben een lengte van 20 centimeter. Specificaties: Kleur: zilver Mater..

dinermes 22,5 x 2 cm RVS wit/zilver

(0)
1,13€

Arte Regal dinermes Dit stijlvolle mes van Arte Regal zal zeker een aanwinst zijn in jouw keuken. Het mes is ook in zwart verkrijgbaar. Zo kun je mooi combineren en een compleet bestek samen stellen...

dinermes 22,5 x 2 cm RVS zwart/zilver

(0)
1,13€

Arte Regal dinermes Dit stijlvolle mes van Arte Regal zal zeker een aanwinst zijn in jouw keuken. Het mes is ook in wit verkrijgbaar. Zo kun je mooi combineren en een compleet bestek samen stellen. ..

dinermes 22,5 x 2 cm RVS/hout grijs/zilver

(0)
1,13€

Arte Regal dinermes Dit stijlvolle mes van Arte Regal zal zeker een aanwinst zijn in jouw keuken. Het mes is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je mooi combineren en een compleet bestek sa..

dinermes 22,5 x 2 cm RVS/hout naturel/zilver

(0)
1,13€

Arte Regal dinermes Dit stijlvolle mes van Arte Regal zal zeker een aanwinst zijn in jouw keuken. Het mes is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je mooi combineren en een compleet bestek sa..

dinermes 23,5 x 2 cm RVS zilver

(0)
1,13€

Arte Regal dinermes Dit praktische dinermes van Arte Regal is onmisbaar in iedere keuken. Het mes heeft een klassieke vorm, ligt lekker in de hand en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Spec..

dinermes Bernadotte 22 cm RVS zilver

(0)
23,89€

Georg Jensen Bernadotte dinermes Dit dinermes van Georg Jensen behoort tot de collectie Bernadotte. Het dinermes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een glanzende afwerking. Specifi..

dinermes Bernadotte kartelrand 22 cm RVS glanzend

(0)
23,89€

Georg Jensen Bernadotte dinermes Dit dinermes van Georg Jensen behoort tot de collectie Bernadotte. Het dinermes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, heeft een kartelrand en heeft een glanzend..

dinermes Bo Bonfils 26,7 cm RVS matzilver

(0)
21,86€

Georg Jensen Bo Bonfils dinermes Dit elegante dinermes behoort tot de Bo Bonfils collectie. Het dinermes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een matte afwerking. Specificaties: Kleu..

dinermes Burgundy 12,5 cm RVS zilver/rood

(0)
3,89€

Berlinger Haus Burgundy dinermes Dit dinermes van Berlinger Haus is een must-have voor in jouw keuken. Het mes is gemaakt van roestvrij staal en heeft een ergonomische handgreep. Door het stijlvolle ..

dinermes Louise Campbell 21,7 cm RVS zilver

(0)
14,67€

Georg Jensen dinermes Deze elegante dinermes behoort tot de Louise Campbell-collectie. Het mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een matte afwerking. Specificaties: Kleur: zilver ..

dinermes Mitra 25 cm RVS matzilver

(0)
11,08€

Georg Jensen dinermes Het merk Georg Jensen staat bekend om hun unieke collecties ontworpen door top designers! Een van deze collecties is Mitra. Dit mes ligt lekker in de hand en heeft een lang hand..

dinermes Pyramide 22,6 cm RVS zilver

(0)
23,89€

Georg Jensen dinermes Het merk Georg Jensen staat bekend om hun unieke collecties ontworpen door top designers! Een van deze collecties is Pyramide. Dit mes ligt lekker in de hand en hij is 22,6 cm l..

1 - 15 van 26 (2 pagina's)