Fonduefonteinen

Grid View:
Niet op voorraad
Quickview

branderset Vesuv 21 cm rvs zilver 3-delig

(0)
10,28€

Kela Keuken Vesuv branderset Deze Vesuv branderset van Kela Keuken is ideaal om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een avondje fonduen. Plaats de brander onder een fondueset en zodra de kaas of chocol..

branderset Vulcano 21,5 cm rvs zilver 3-delig

(0)
10,13€

Kela Keuken Vulcano branderset Deze Vulcano branderset van Kela Keuken is ideaal om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een avondje fonduen. Plaats de brander onder een fondueset en zodra de kaas of ch..

chocoladefondue Sweet Dreams 0,3 L 25W 13,5 cm geel

(0)
22,30€

Bestron Sweet Dreams chocoladefondue Deze Bestron chocoladefondue is de droom voor iedere chocoladeliefhebber. De chocoladefondue is ideaal om chocolade te smelten bij het decoreren van cupcakes, don..

chocoladefontein 60W 240V RVS zwart

(0)
25,14€

Bestron chocoladefontein Maak van elke verjaardag, elk feest en elk dessertbuffet een extra feestelijke gelegenheid met deze chocoladefontein van Bestron! De fontein werkt met alle soorten vloeibare ..

chocoladefontein 90W 240V RVS roze

(0)
42,48€

Sweet Dreams chocoladefontein Maak van elke verjaardag, elk feest en elk dessertbuffet een extra feestelijke gelegenheid met deze chocoladefontein van Bestron! De fontein werkt met alle soorten vloei..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)