Gereedschapsgordels

Grid View:

Gereedschapsgordel - met 1 holster

(0)
6,32€

Tradiotionele gereedschapsriem van FXTools met vele opbergmogelijkheden voor je gereedschap tijdens het klussen. Extra handig is de hamerhouder! - 25 x 33 cm - 7 opbergvakken en 1 hamerhouder ..

ToolPack Gereedschapgordel met 2 tassen

(0)
14,98€

ToolPack Gereedschapgordel met 2 tassen - Hoogwaardig polyester. - Veel opbergmogelijkheden. - Verstelbare band...

ToolPack Boormachine houder

(0)
5,04€

ToolPack Boormachine houder - Vervaardigd van extra sterk polyester. - Voor bevestiging aan broeksriem. - Geschikt voor het insteken van een boormachine . - Tevens een mogelijkheid voor h..

ToolPack Gereedschapriem "Regular" met 1 holster

(0)
12,43€

ToolPack Gereedschapriem Regular met 1 holster - Vervaardigd van leer. - Deze riem bevat voldoende ruimte voor het opbergen van gereedschap. - Voorzien van verstelbare riem met snelsluitgesp. ..

ToolPack Spijkerschort

(0)
12,69€

ToolPack Spijkerschort - Vervaardigd van kunstleer. - Versterkt met klinknagels. - Aan de zijkant een voorziening voor een hamer. - Afmeting: ca.35x23cm...

ToolPack Draagbare schroef- en plughouder

(0)
6,37€

- Solide 600D grote polyester houder met elastiche neoprene sluiting - Inklusief: polyester hamerlus, tapehouder met metalen ring, clip - 2 zilveren reflectie-strepen op voorzijde - Versterkende..

ToolPack Gereedschapgordel met 2 houders

(0)
13,71€

ToolPack Gereedschapgordel met 2 houders - Hoogwaardig veloursleer, dikte 1.2mm - Veel opbergmogelijkheden. - Verstelbare band. - Afmeting: ca. 19x19cm (2x)..

Toolpack Gereedschapsgordel - Polyester met Reflectiestrepen

(0)
12,69€

Je handen vrij tijdens het klussen, maar toch al je gereedschap binnen handbereik? Met deze gereedschapsriem van Toolpack is dat mogelijk. Berg het meest essentiële gereedschap op in deze solide riem,..

ToolPack Gereedschapsgordel met elastische veiligheidslijn

(0)
12,49€

- Een heuptas (20x10x30cm) met verstelbare draagband - De tas bezit een groot hoofdvak met 2 insteekvakken - De voorzijde heeft 3 insteekvakken, 2 dIchte vakken en een ruim spijkervak - Het sl..

ToolPack Gereedschapsgordel met telefoonhouder

(0)
10,01€

- Sterke 600D polyester gereedschapsriem om je handgereedschap op te bergen en om je telefoon te beschermen tijdens het klussen - De gewatteerde telefoonhouder is aflsuitbaar met klittenband en is g..

Toolpack Gereedschapshouder - Polyester met Reflectiestrepen

(0)
13,45€

Je handen vrij tijdens het klussen, maar toch je gereedschap binnen handbereik? Met deze gereedschapshouder van Toolpack is dat mogelijk. Berg het meest essentiële gereedschap op in deze solide houder..

ToolPack Gereedschapshouder 2 Holsters

(0)
15,24€

ToolPack Gereedschapshouder - Een gereedschapshouder van kunstleer (dikte 1.4mm) met 2 holsters voor het opbergen van veel gereedschap - Versterkt met klinknagels - Verstelbare band met snelsl..

ToolPack Gereedschapshouder met 15 vakken

(0)
7,59€

ToolPack Gereedschapshouder - Vervaardigd van extra sterk polyester. - Voorzien van15 vakken voor het opbergen van gereedschap / spijkers. - Verstelbare riem met snelkoppeling. - Afmeting..

ToolPack Gereedschapshouder met 2 vakken - Spijkerschort

(0)
6,19€

ToolPack Gereedschapshouder - Vervaardigd van extra sterk polyester. - Voorzien van 2 vakken voor het opbergen van gereedschap / spijkers. - Afmeting: ca. 40x24cm...

ToolPack Gereedschapshouder Superior

(0)
21,99€

Gereedschapshouder Superior, dikkere kwaliteit - Een heupgordel van dik suede-splitleer (1.6mm) - Vele opbergopties, o.a. een rolmaat en hamerhouders - Stevig stiksel en versterkt met klinknag..

1 - 15 van 25 (2 pagina's)