Houders en accessoires

Grid View:

aansluitdoos VT-870 waterdicht 12,6 cm polycarbonaat wit

(0)
5,69€

V-tac VT-870 aansluitdoos Met deze aansluitdoos van V-tac verbind je meerdere kabels met elkaar om zo een doorlopend netwerk te creëren, ondersteund 3 kabels. De aansluitdoos is van stevig polycarbon..

aarding mannelijk 3-7.3 mm messing zwart 2 stuks

(0)
26,04€

Neutrik aarding Deze mannelijke aarding met een veer zorgt voor een optimaal contact bij je kabel. De aarding kan gemakkelijk geassembleerd en gesoldeerd worden. De isolator van de aarding heeft een ..

afstandsbediening terrasverwarmer PHW2000-G-RC2 zwart

(0)
6,25€

Perel afstandsbediening voor PHW2000-G-RC2 Bedien jouw Perel terrasverwarmer PHW2000-G-RC2 (niet inbegrepen) vanuit je luie stoel met deze afstandsbediening. Zo zul jij altijd een klimaat naar je wen..

basreflexbuis 11,3 x 9,5 cm zwart

(0)
3,70€

HQ-Power basreflexbuis Verbeter de basrespons van zelfgemaakte of bestaande luidsprekerbehuizingen met deze basreflexbuis van HQ-Power. Ideaal voor de beste geluidskwaliteit! Specificaties: Kleur: z..

bescherming luidsprekerbehuizing 32 x 19 mm zilver

(0)
5,46€

HQ-Power luidsprekerbehuizing bescherming Bescherm jouw luidspreker optimaal met deze bescherming van HQ-Power. De bescherming heeft een hoek van 90 graden en is zo perfect voor jou! Specificaties: ..

Niet op voorraad
Quickview

chassisconnector 3-polig mannelijk XLR 24 mm zwart

(0)
5,09€

Neutrik 3-polige, mannelijke chassisconnector Deze 3-polige, mannelijke chassisconnector met stalen behuizing is perfect als soldeeraansluiting. De connector heeft een gestandaardiseerd D-formaat en ..

chassisdeel BNC type D 3,4 x 3 cm messing zwart

(0)
10,47€

Neutrik BNC chassisdeel De bewerkte messing BNC connectorbehuizing van dit Neutrik chassisdeel zorgt voor een extreem robuuste en niet-schurende verbinding bij langdurig gebruik en is bovendien verzo..

chassisdeel Ethercon 16,5 x 10 cm staal zilver/zwart

(0)
12,57€

Neutrik Ethercon chassisdeel Dit Ethercon chassisdeel van Neutrik is uitermate geschikt voor de muzikale liefhebbers onder ons! Specificaties: Kleur: zilver, zwart Geslacht: unisex Materiaal: staal ..

chassisdeel XLR 3-polig 3,3 x 2,6 cm nikkel zwart

(0)
6,29€

Neutrik 3-polig XLR chassisdeel Dit vrouwelijk, 3-polig XLR chassisdeel van Neutrik is perfect voor jouw grote soldeeraansluitingen. Op naar een veilige en comfortabele klus! Specificaties: Kleur: z..

chassisdeel XLR 3-polig 3,6 x 2,7 cm nikkel zilver

(0)
5,38€

Neutrik 3-polig XLR chassisdeel Dit 3-polig XLR chassisdeel van Neutrik is perfect voor jouw grote soldeeraansluitingen. Op naar een veilige en comfortabele klus! Specificaties: Kleur: zilver Geslac..

chassisdeel XLR 4-polig 24 mm nikkel/staal zilver

(0)
7,48€

Neutrik 4-polig XLR chassisdeel Dit 4-polig XLR chassisdeel van Neutrik is exact wat je nodig hebt. Dit universele, vrouwelijk chassisdeel met een D-formaat is UL-goedgekeurd. Dit maakt hem gegarande..

cinchbus 3 x 2,9 cm staal/chroom zwart/goud

(0)
6,29€

Neutrik cinchbus Met deze cinchbus van Neutrik heb je de juiste connector voor jouw licht- of klankinstallatie in huis. De connector beschikt over een veilige, zwarte isolatiering en een in zwart ver..

cinchbus 3 x 2,9 cm staal/chroom zwart/goud/rood

(0)
6,29€

Neutrik cinchbus Met deze cinchbus van Neutrik heb je de juiste connector voor jouw licht- of klankinstallatie in huis. De connector beschikt over een veilige, rode isolatiering en een in zwart verch..

connector inline lichtslang zwart 5 stuks

(0)
4,10€

HQ-Power inline connector (led)lichtslang Zorg voor een optimale sfeer met deze connectoren die uitermate geschikt zijn voor de koppeling van jouw lichtslangen of led-lichtslangen (niet inbegrepen). ..

hanginstallatie magneetrails IP20 staal zwart

(0)
10,18€

V-Tac hanginstallatie De hanginstallatie voor verlichting van V-tac is perfect voor magneetrails. Eenvoudig aan te sluiten, onderhoudsarm en compatibel met de magneetrails van V-tac. Zo heb je meer v..

1 - 15 van 35 (3 pagina's)