IJsemmers

Grid View:

bierkoeler Party Time 30 x 20 cm metaal zilver

(0)
20,93€

Balvi Party Time bierkoeler Gezellig een avondje met vrienden? Dan is deze bierkoeler iets voor jou. Aan de zijkanten zitten twee flesopeners. Vul 'm met flesjes en ijs en je bent verzekerd van een t..

Niet op voorraad
Quickview

champagnekoeler 37 x 25 cm RVS zilver

(0)
56,22€

BarCraft champagnekoeler Deze koeler is ideaal op feestjes om champagne, wijn, bier of andere drank te koelen. Hij is gemaakt van roestvrij staal en heeft een luxe uitstraling. De schaal heeft een in..

drankkoeler 31 x 20 cm metaal zilver

(0)
10,72€

Balvi drankkoeler Een gezellig avondje met je vrienden? Dan is deze bierkoeler iets voor jou! Vul hem met ijs en drankjes en je bent verzekerd van een topavond! Aan beide kanten van de bucket zitten..

ijsemmer 1,5 liter 15,5 x 16 cm RVS bruin 2-delig

(0)
40,96€

BarCraft ijsemmer Met deze trendy ijsemmer voorzie jij de lekkere drankjes eenvoudig van ijs. De emmer komt met een tang, wat het gebruik vereenvoudigd. Heel leuk als decoratie of toevoeging op een a..

ijsemmer 1,8 liter 15 x 22 cm glas/RVS bruin

(0)
28,44€

BarCraft ijsemmer Met deze trendy ijsemmer voorzie jij de lekkere drankjes eenvoudig van ijs. De chique emmer is van glas gemaakt en straalt pure luxe uit. Naast ijs kan je er ook flessen wijn koud i..

ijsemmer 13,5 x 17 cm transparant

(0)
7,19€

Arte Regal ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Met deze moderne en elegante ijsemmer blijft de wijn zeker koud. Vul de emmer aan met ijsklontjes en leg er een fles wijn in. Deze ijsemmer heef..

ijsemmer 17 x 16,5 cm RVS blauw/goud 2-delig

(0)
40,30€

BarCraft ijsemmer Met deze ijsemmer van BarCraft kun je op een stijlvolle manier drankjes keolen tijdens een feestje of evenement. De ijsemmer heeft een dubbele wand en een gemonteerde deksel, waard..

ijsemmer 2,5 liter 18 x 25 cm RVS bruin

(0)
40,65€

BarCraft ijsemmer Met deze trendy ijsemmer voorzie jij de lekkere drankjes eenvoudig van ijs. De chique emmer is van glas gemaakt en straalt pure luxe uit. Naast ijs kan je er ook flessen wijn koud i..

ijsemmer 2,5 liter acryl transparant

(0)
30,72€

BarCraft ijsemmer BarCraft dubbelwandige geïsoleerde ijsemmer om ijs langer koel te houden. Compleet met deksel, ijs serveertang, en een handige draaggreep. Met een heldere acryl afwerking en stijlvo..

ijsemmer Canopy 16,5 x 15 cm glas/kurk transparant

(0)
33,82€

L.S.A. Canopy ijsemmer Deze mooie karaf uit de Canopy collectie is volledig handgemaakt. Het glas van de karaf is met de mond geblazen en in ieder product wordt veel tijd in moeite gestoken, dat zie ..

ijsemmer l'Hédoniste 13,5 x 17 cm glas transparant

(0)
14,31€

Balvi l'Hédoniste ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Met deze moderne en elegante ijsemmer blijft de wijn zeker koud. Vul de emmer aan met ijsklontjes en leg er een fles wijn in. Deze ijsemm..

ijsemmer Whiskey Club 15 cm glas bruin/wit

(0)
107,47€

L.S.A. Whiskey Club ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Deze ijsemmer houdt je wijn of champagne flessen heerlijk koel. Een zomeravond is pas compleet met een heerlijk koud wijntje. Specific..

wijnkoeler Champagne 29 cm metaal zilver

(0)
50,23€

Decostar Jilke wijnkoeler Gezellig een avondje met vrienden? Deze wijnkoeler houd je wijn & champagne flessen heerlijk koel. Een zomeravond is pas compleet met een heerlijk koud wijntje. Specificati..

wijnkoeler StayCool nylon 16,1 x 35 cm zwart

(0)
20,96€

Eva Solo wijnkoeler Met deze wijnkoeler zorg je er voor dat jouw wijntje lekker koud blijft. Je schuift de koeler eenvoudig als een sleeve om de fles. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex M..

wijnkoeler/ijsemmer 5,5 liter 20,5 cm metaal/hout zilver

(0)
22,62€

Balvi Grand Vin wijnkoeler/ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Deze wijnkoeler houdt je wijn lekker koel. Doordat de emmer een (uitneembare) dubbele wand heeft houdt hij de lage temperatuur l..

1 - 15 van 15 (1 pagina's)