Boekenstandaarden

Grid View:

boekenhouder Feline 21,5 x 41 cm staal zwart

(0)
24,21€

Balvi Feline boekenhouder Berg jouw boeken handig op met deze boekenhouder van Balvi. De boekenhouder heeft aan beide kanten het silhouet van een kat. De boekenhouder is een mooi decoratief stuk wat ..

boekenstandaard Bird 14 x 5 cm polyresin wit

(0)
11,95€

Fisura Bird boekenstandaard Zet je boeken mooi op je boekenplank met deze mooie boekenstandaard in de vorm van een vogel. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmetingen:..

boekenstandaard Bond 12 x 10 x 17 cm staal zwart

(0)
11,67€

De Bond boekenstandaard van Balvi is niet alleen functioneel maar meteen ook een leuke decoratie voor op de boekenplank. De zwarte boekenstandaard is gemaakt van sterk staal. Het silhouet geeft een pe..

boekenstandaard Hamlet 12 x 10 x 17 cm staal zwart

(0)
11,67€

De Hamlet boekenstandaard van Balvi is niet alleen functioneel maar meteen ook een leuke decoratie voor op de boekenplank. De zwarte boekenstandaard is gemaakt van sterk staal. Het silhouet geeft een ..

boekenstandaard inklapbaar 25 x 25 cm RVS zilver

(0)
6,71€

KitchenCraft boekenstandaard inklapbaar Dus je hebt iets nodig om je receptenboek vast te houden. Profiteer van deze stevige roestvrijstalen boekenhouder die aangepast naar drie verschillende positie..

boekenstandaard Kong 14 x 10 x 17 cm staal zwart

(0)
12,18€

De Kong boekenstandaard van Balvi is niet alleen functioneel maar meteen ook een leuke decoratie voor op de boekenplank. De zwarte boekenstandaard is gemaakt van sterk staal. Het silhouet geeft een pe..

boekenstandaard Superman 18 x 8,5 cm polyresin zwart

(0)
11,95€

Fisura Superman boekenstandaard Zet je boeken mooi op je boekenplank met deze mooie boekenstandaard in de vorm van de stoere superman. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: polyres..

boekenstandaard Witch 10 x 11 cm polyresin zwart

(0)
11,95€

Fisura Witch boekenstandaard Zet je boeken mooi op je boekenplank met deze mooie boekenstandaard in de vorm van een vliegende heks. Let op: er zit geen magneet bij! Specificaties: Kleur: zwart Ge..

boekensteun 8,5 x 14 cm staal zwart 2 stuks

(0)
9,92€

Alco boekensteun Voor de boekenwurmen met een volle boekenkast houden deze handige boekensteuntjes je boeken mooi rechtop in de kast. De boekensteunen zijn gemaakt van metaal en zijn erg stevig. Spe..

boekensteun aap 3D 13 x 17 x 11,8 cm polyresin lichtbruin/blauw

(0)
13,41€

Libri_x boekensteun Houdt je boeken netjes en geordend bij elkaar met behulp van deze boekensteun. De boekensteun heeft het ontwerp van een aap met mooie details! Specificaties: Kleur: lichtbruin, b..

boekensteun Books Welcome 17 x 10 cm metaal zwart

(0)
10,42€

Balvi boekensteun Books Welcome Deze leuk ontworpen boekensteun heeft de vorm van een pijl. Op de pijl staat de tekst "Books Welcome". De stevige boekensteun is gemaakt van metaal en vervolgens volle..

boekensteun Don Quijote 17 x 10 cm staal zwart

(0)
7,58€

Balvi Don Quijote boekensteun Met deze boekensteun hoef jij je geen zorgen meer te maken dat al jouw boeken steeds omvallen. Met het silhouet van Don Quijote is de boekensteun perfect voor al jouw ro..

boekensteun Le Chef 17 x 10 cm metaal zwart

(0)
10,97€

Balvi boekensteun Le Chef Deze leuke boekensteun is bijzonder geschikt voor kookboeken. De boekensteun heeft namelijk de silhouette van een chefkok die in de keuken bezig is met zijn overheerlijke re..

boekensteun Magic 17 cm metaal zwart

(0)
8,45€

Balvi Magic boekensteun Met deze vrolijke en magische boekensteun vallen jouw boeken zeker niet om! Deze boekensteun is leuk voor kinderen en volwassenen. Het design van een vliegende heks en haar ka..

boekensteun Miauw zwart staal 12,5 x 16 x 16 cm 2 stuks

(0)
11,84€

Moses boekensteun Miauw Vallen jouw boeken telkens om? Dat los je in één klap op met deze boekensteunen van Moses. Ze worden per twee geleverd en hebben de opdruk van een kat. Ze zijn handig maar zie..

1 - 15 van 36 (3 pagina's)