Koelelementen

Grid View:

gelpack Maxcold 236 ml wit 15 x 10 cm

(0)
4,61€

Igloo Maxcold gelpack Houd jouw koelbox koel met een bevroren gelpack. De koelgel bevriest supersnel in jouw vriezer en blijft lang koud. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: gel Af..

koelelement Maxcold 11 x 2 x 13 cm blauw

(0)
4,03€

Igloo Maxcold koelelement Een gekoelde koelbox zonder de rommel en het gedoe van ijs? Gebruik deze herbruikbare, niet-giftige koelelement van Igloo. De Ultratherm gel zorgt voor optimale koeling in j..

koelelement Maxcold 450 gram

(0)
4,34€

Igloo Maxcold koelelement Houd je koelbox koud met dit compacte koelelement. Het element is makkelijk in te vriezen en blijft langdurig koel. Ideaal om eten en drinken vers te houden. Specificaties:..

Niet op voorraad
Quickview

koelmat Natural Ice 49 x 20 x 1,5 cm blauw

(0)
6,78€

Igloo Natural Ice koelmat Deze koelmat is gemaakt om te vullen met zuiver water. De koelmat blijft flexibel, ook al is deze bevroren. Je kunt deze koelmat gemakkelijk meenemen om in jouw koeltas of k..

Maxcold Large koelelement 930 gram blauw

(0)
7,37€

Igloo Maxcold koelelement Houd je koelbox koud met dit extra grote koelelement. Het element is makkelijk en snel in te vriezen en blijft langdurig koel. Ideaal om eten en drinken vers te houden. Tec..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)