Sleeën

Grid View:

RollySnow Cruiser John Deere slee junior groen

(0)
59,91€

De rollySnow Cruiser van John Deere is de perfecte metgezel voor kleine avonturiers vanaf 3 jaar. Deze stevige slee biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid tijdens de rit. Het klassieke silhoue..

RollySnow Cruiser slee junior blauw

(0)
59,91€

De rollySnow Cruiser van Rolly Toys is de perfecte metgezel voor kleine avonturiers vanaf 3 jaar. Deze stevige slee biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid tijdens de rit. Het klassieke silhoue..

slee RollyJetstar junior rood

(0)
30,91€

Glij de helling af met deze stoere Rolly Toys slee. De slee heeft een handig trekkoord en een handrem. Specificaties: Kleur: rood Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmeting: 94 x 41 x 22 cm (L x ..

slee RollyMax junior blauw

(0)
49,50€

Glij de helling af met deze stoere Rolly Toys slee. De slee heeft een handig trekkoord en een handrem. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmeting: 103 x 49 x 19 cm (L ..

slee RollySnow Max junior rood

(0)
39,59€

Glij de helling af met deze stoere slee van Rolly Toys. De slee is voorzien van handremmen en heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Daarnaast heeft de slee een trekkoord. Specificaties: Kleur..

Snow Star slee met rugleuning 90 cm rood

(0)
53,33€

Glij de helling af met deze stoere slee van Jamara. De slee is voorzien van een rugleuning inclusief een veiligheidsriem. Hij heeft een maximaal draagvermogen van 50 kg en is gemaakt van licht materia..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)