Braadpannen

Grid View:

Dutch Oven Braadpan Gietijzer met deksel Ovaal 9 L

(0)
111,47€

Deze braadpan van 9 liter is een unieke Dutch Oven van Valhal Outdoor. Deze Dutch oven heeft namelijk niet de traditionele ronde vorm, maar hij is ovaal. Natuurlijk is de Dutch Oven wel gemaakt van gi..

Dutch Oven Braadpan Gietijzer zonder pootjes 3,8 L

(0)
75,77€

Deze braadpan van 3,8 liter is een compacte Valhal Outdoor Dutch Oven gemaakt van gietijzer. Een Dutch oven is een erg veelzijdige pan en kan je gebruiken voor veel verschillende gerechten. Gebruik he..

Dutch Oven Braadpan Gietijzer zonder pootjes 6,1 L

(0)
86,58€

De braadpan van 6,1 liter is een Valhal Outdoor Dutch Oven gemaakt van gietijzer. Een Dutch oven is een erg veelzijdige pan en kan je gebruiken voor veel verschillende gerechten. Gebruik hem voor heer..

Dutch Oven Braadpan Gietijzer zonder pootjes 8 L

(0)
97,41€

De braadpan van 8 liter is een ruime Valhal Outdoor Dutch Oven gemaakt van gietijzer. Een Dutch oven is een erg veelzijdige pan en kan je gebruiken voor veel verschillende gerechten. Gebruik hem voor ..

Dutch Oven Gietijzer met pootjes 12 L

(0)
124,47€

Deze braadpan van 12 liter is de grootste Valhal Outdoor Dutch Oven mét pootjes en hij is gemaakt van gietijzer. Door zijn royale formaat is deze ideaal wanneer je voor grote groepen wilt koken. De Du..

Dutch Oven Gietijzer met pootjes Outdoor 6,1 L

(0)
86,58€

Deze braadpan van 6,1 liter is een Valhal Outdoor Dutch Oven mét pootjes en hij is gemaakt van gietijzer. De Dutch oven wordt al eeuwen gebruikt en gewaardeerd door zijn veelzijdigheid. Je kan deze Du..

Dutch Oven Gietijzer met pootjes Outdoor 8 L

(0)
97,41€

Deze braadpan van 8 liter is een ruime Valhal Outdoor Dutch Oven mét pootjes en hij is gemaakt van gietijzer. De Dutch oven wordt al eeuwen gebruikt en gewaardeerd door zijn veelzijdigheid. Je kan dez..

1 - 7 van 7 (1 pagina's)