Houtskoolbarbecues

Grid View:

Houtskoolbarbecue Grilloppervlakte 31 x19 cm groen

(0)
20,87€

Deze compacte houtskoolbarbecue, met een stoere matgroene kleur, is lichtgewicht en voorzien van handige draaghandvatten. Perfect voor het park of balkon, zorgt hij voor een heerlijke grillsmaak bij a..

Houtskoolbarbecue Grilloppervlakte 31 x19 cm mat blauw

(0)
20,87€

Deze compacte houtskoolbarbecue, met een stoere matblauwe kleur, is lichtgewicht en voorzien van handige draaghandvatten. Perfect voor het park of balkon, zorgt hij voor een heerlijke grillsmaak bij a..

Houtskoolbarbecue Grilloppervlakte 35 x 25 cm zwart

(0)
15,65€

Deze compacte houtskoolbarbecue, met een stoere zwarte kleur, is lichtgewicht en voorzien van uitklapbare poten. Perfect voor het park of balkon, zorgt hij voor een heerlijke grillsmaak bij al uw gere..

Houtskoolbarbecue op Wielen Ø 56 cm zwart

(0)
68,18€

Deze houtskoolbarbecue op wielen, uitgevoerd in stijlvol zwart, biedt een groot grilloppervlak van Ø 56 cm. Dankzij de twee wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen. Voorzien van een deksel en een han..

houtskoolbarbecue verrijdbaar 68 x 57 x 99 cm zwart

(0)
131,50€

Deze nette, ronde houtskoolbarbecue van Vaggan is verrijdbaar. Rijd de barbecue naar de plaats waar jij hem wilt hebben en begin aan een feestelijk maal voor al jouw gasten. De deksel zorgt ervoor dat..

luxe houtskoolbarbecue 38,5 x 32,5 x 77 cm matzwart

(0)
136,37€

Vaggan luxe Houtskoolbarbecue Deze mooie barbecue staat prachtig in je tuin. Dat niet alleen, de barbecue is ook functioneel, de barbecue is gemaakt van dubbelwandmetaal, heeft een bereidingsgebied e..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)