Activity speelgoed

Grid View:

activiteitenboek MagiBook - De Wereld van Babydieren

(0)
10,71€

Het ‘De Wereld van Babydieren’ activiteitenboek van VTech is geschikt voor de MagiBook en MagiBook 3D van Vtech. Het groenoranje interactieve boekje laat je kennismaken met veel verschillende dieren, ..

Activity speeltafel 11-delig

(0)
18,52€

De activity speeltafel van Pilsan is superleuk en leerzaam! De tafel is voorzien van tien verschillende geometrische vormen en kleurrijke objecten. Ondersteunt de intelligentieontwikkeling van kindere..

Dreamy Elephant nachtlamp led 32 cm grijs/blauw

(0)
27,81€

Je valt heerlijk in slaap met deze schattige nachtlamp. De lamp projecteert een sterrenhemel op jouw muur en bevat kalmerende melodieën. Na een uur gaat hij automatisch uit. De schattige sterrendiertj..

Educatieve Houten Knikkertoren met Melodie 7-delig

(0)
9,79€

Laat de glazen knikkers langs de spiraalvormige glijbaan naar beneden rollen, onderweg geven de knikkers een mooi melodisch geluidseffect. De 'Ball Track Game' speelgoedtoren van Tooky Toy is geschikt..

Educatieve Houten Spiraaltoren 18 maanden 10-delig

(0)
11,65€

Laat de houten ballen langs de spiraalvormige glijbaan naar beneden rollen, onderweg maak je kennis met kleuren, vormen en figuren. De 'Ball Drop Tower' speelgoedtoren van Tooky Toy is geschikt vanaf ..

Giraffe Houten Trekfiguur 18 maanden Geel/Oranje

(0)
6,14€

Maak een wandeling met deze geel met oranje giraffe van Tooky Toy. Het houten trekfiguur is voorzien van een handig touwtje. Dit 'Pull Along' trekdier is geschikt vanaf 18 maanden. De pluspunten op ..

Houten Activiteitenkubus 18 maanden 6-delig

(0)
18,52€

Eindeloos speelplezier op de activiteitenkubus van Tooky Toy. Met het spannende 'Play Cube' ontdek je allerlei nieuwe manieren om te spelen! Tijdens het spelen draai je aan tandwielen, wandel je door ..

Houten Activiteitenkubus Boerderij 18 maanden 2-delig

(0)
53,21€

Eindeloos speelplezier op de activiteitenkubus van Tooky Toy. Met het spannende 'Play Cube Centre' ontdek je allerlei nieuwe manieren om te spelen! Geheel in boerderij thema, tijdens het spelen draai ..

Houten Autobaan met Speelauto's 18 maanden 5-delig

(0)
21,00€

Laat de houten raceauto's via de speeltoren naar beneden schuiven, onderweg maak je kennis met kleuren en getallen. Wint jouw favoriet de race? De 'Small Sliding Tower' van Tooky Toy is geschikt vanaf..

Houten Autobaan met Speelauto's 18 maanden 8-delig

(0)
29,67€

Laat de houten raceauto's via de speeltoren naar beneden schuiven, onderweg maak je kennis met kleuren en getallen. Wint jouw favoriet de race? De 'Large Sliding Tower' van Tooky Toy is geschikt vanaf..

Houten rollerbaan met giraffeprint wit/bruin

(0)
41,76€

Deze houten rollerbaan met giraffeprint biedt urenlang speelplezier. Het bevat vijf verschillende houten rolfiguurtjes die van boven naar beneden kunnen rollen. Daarnaast kunnen de rolfiguurtjes afzon..

Krokodil Houten Trekfiguur 18 maanden Groen

(0)
4,61€

Maak een wandeling met deze groene krokodil van Tooky Toy. Het houten trekfiguur is voorzien van een handig touwtje. Dit 'Pull Along' trekdier is geschikt vanaf 18 maanden. De pluspunten op een rijt..

Mickey Mouse Family Houten Trekfiguur 18 maanden

(0)
12,31€

Maak een wandeling met de vrolijke helden Mickey Mouse, Minnie Mouse & Donald Duck van Tooky Toy. Het houten trekfiguur is voorzien van een handig touwtje. Dit 'Pull Along' trekdier is geschikt vanaf ..

Mickey Mouse Houten Stapeltuimelaar 12 maanden 7-delig

(0)
10,22€

Lukt het jou om alle ringen in de juiste volgorde op de tuimelaar te stapelen? De toren maak je compleet met je favoriete Disney karakter Mickey Mouse. Maak kennis met kleuren, figuren en verhoudingen..

Mickey Mouse Houten Trekfiguur 18 maanden Wit/Zwart

(0)
6,90€

Maak een wandeling met deze wit met zwarte Mickey Mouse van Tooky Toy. Het houten trekfiguur is voorzien van een handig touwtje. Dit 'Pull Along' trekdier is geschikt vanaf 18 maanden. Speciaal voor a..

1 - 15 van 20 (2 pagina's)