Educatief speelgoed

Grid View:

2 in 1 Educatief Schoolbord magneet-/krijtbord 56-delig

(0)
59,41€

Maak spelenderwijs kennis met de eerste rekensommen en spel je eerste woorden. Dit 56-delige houten speelgoed vinkt alles aan op educatief gebied. Met de 'Deluxe Standing Easel' van Tooky Toy leer je ..

A Wonderful Day Educatief Houten Magneetbord 108-delig

(0)
7,37€

Maak je verbeeldingskracht compleet door eigen scènes te creëren met het magneet speelgoed van Tooky Toy. Een educatieve box vol met magneten in het thema 'A Wonderful Day'. De pluspunten op een rijt..

astro-planetarium junior 16 cm zwart/geel

(0)
95,65€

National Geographic astro-aplanetarium Met het astro-planetarium haal je de sterrenhemel in je kamer. Het planetarium werpt de sterrenhemel van de huidige tijd tegen het plafond en je kunt het univer..

Bouwplankjes set van 200 stuks multicolor

(0)
37,11€

Deze houten bouwplankjes set bestaat uit 200 plankjes in verschillende kleuren. Laat je fantasie tot leven komen en bouw prachtige gebouwen en constructies. Deze set is geschikt voor kindereren vanaf ..

Educatief Houten Magneetbord Transport 80-delig

(0)
8,37€

Maak je verbeeldingskracht compleet door eigen scènes te creëren met het magneet speelgoed van Tooky Toy. Een educatieve box vol met magneten in het thema 'Transport'. De pluspunten op een rijtje: [+..

Educatief Houten Speelgoed Laptop 58-delig

(0)
11,09€

Maak spelenderwijs kennis met de eerste rekensommen en schrijf je eerste woorden. Dit 58-delige houten speelgoed vinkt alles aan op educatief gebeid. Met het 'Activity Centre' van Tooky Toy laat je jo..

Educatieve Houten Speelgoed Box 19-24 maanden 25-delig

(0)
33,40€

Spelen en leren kan al vanaf het allereerste moment. De 'Educational Box' van Tooky Toy is speciaal ontwikkelt voor de leeftijd van 19 tot en met 24 maanden. Dit is een 25-delige kleurrijke speelgoed ..

Educatieve Houten Vormenpuzzel Boerderij 10-delig

(0)
6,14€

Weet jij de puzzel op te lossen door alle dieren op de juiste plaats te leggen? Met de 10-delige 'Farm Puzzle' van Tooky Toy maak je kennis met kleuren, vormen én de boerderij! De pluspunten op een r..

Educatieve Houten Vormenpuzzel Dieren 10-delig

(0)
6,81€

Weet jij de puzzel op te lossen door alle dieren op de juiste plaats te leggen? Met de 10-delige 'Animal Puzzle' van Tooky Toy maak je kennis met kleuren, vormen én dieren! De pluspunten op een rijtj..

Educatieve Magneet- en Krijtbord Boerderij 85-delig

(0)
12,24€

Ontwikkel je creativiteit met de 'Magnetic Puzzle - Farm' van Tooky Toy. Creëer je eigen verhaallijn op de magnetische kant van het schoolbord of maak een mooie tekening aan de andere zijde op het kri..

Getallenpuzzel Educatief Houten Speelgoed 20-delig

(0)
4,77€

De leukste manier om iets nieuws te leren is doormiddel van speelgoed. Leer de cijfers kennen en leg ze op de juiste volgorde. Met de 20-delige 'Number Puzzle' van Tooky Toy raak je de tel niet kwijt!..

Houten Hamerbank 12 maanden 2-delig

(0)
7,74€

De 'Pound Bench' van Tooky Toy daagt je uit om raak te slaan. Speel op volgorde van 1 naar 8 of ga voor een specifieke volgorde op kleur. Hoe snel ben jij met de houten hamer? De pluspunten op een r..

Houten Vormenstoof 12 maanden 13-delig

(0)
8,48€

Puzzel er op los en pas de juiste vormen in deze houten vormenstoof van Tooky Toy. De 'Shape Sorter' vormendoos is kleurrijk en bevat maar liefst twaalf verschillende vormen. De pluspunten op een rij..

Houten Vormenstoof Koe 12 maanden 9-delig

(0)
24,72€

Puzzel er op los en pas de juiste vormen in deze houten vormenstoof van Tooky Toy. De 'Shape Sorter' vormendoos is kleurrijk en bevat maar liefst acht verschillende vormen. De pluspunten op een rijtj..

Klokpuzzel Educatief Houten Speelgoed 13-delig

(0)
8,00€

Maak spelenderwijs kennis met de cijfers van de klok en de tijd. Dit 13-delig houten speelgoed vinkt alles aan op educatief gebied. Met de 'Clock Puzzle' van Tooky Toy leer je tijdig alle cijfers van ..

1 - 15 van 23 (2 pagina's)