Kerstbeelden en figuren

Grid View:

beeld Beer Winnie 32 x 43,5 cm polysteen bruin/rood

(0)
38,63€

Countryfield Beer Winnie beeld Kan jouw kamer nog wat decoratie gebruiken voor de feestdagen? Versier jou huiskamer dan met dit schattige beeld van beer Winnie! je kunt zijn lantaarn versieren met ee..

beeld Engel Ashriel rechts 23,5 cm keramiek goud

(0)
7,48€

Non-Branded Engel Ashriel beeld Breng de kerst in huis met het Engel Ashriel beeld. Zet de engel onder de kerstboom, bij de kerststal, op tafel of voor het raam. Het beeld heeft een mooie gouden glan..

decoratiebeeldje roodborstjes 16 cm keramiek bruin/rood

(0)
6,09€

Decostar roodborstjes decoratiebeeldje Met deze vertederende roodborstjes breng je warmte, gezelligheid en natuurlijk kerstsfeer in huis! Heerlijk tijdens deze korte, donkere dagen. Specificaties: K..

gewei Stillmann 13 x 11 x 4 cm polyresin wit

(0)
5,95€

Countrfield Stillmann gewei Bij sneeuw en kerst denk je natuurlijk ook direct aan herten. Versier jouw huisje en kom in de kerstsfeer met dit gewei van Countryfield. Specificaties: Kleur: wit Gesla..

hertengewei Stillman 31 x 9 cm hout wit

(0)
5,69€

Countrfield Stillman hertengewei Bij sneeuw en kerst denk je natuurlijk ook direct aan herten. Versier jouw huisje en kom in de kerstsfeer met dit hertengewei van Countryfield. Specificaties: Kleur..

kerstbeeldje Vleugels Incus 10 cm polysteen grijs

(0)
3,74€

Countryfield Vleugels Incus kerstbeeldje Ben jij al klaar voor Kerstmis? Met dit kerstbeeldje van Countryfield breng jij de kerstsfeer in huis. Specifciaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal..

kerstbeeldje Vleugels Incus 18,5 cm polysteen grijs

(0)
8,27€

Countryfield Vleugels Incus kerstbeeldje Ben jij al klaar voor Kerstmis? Met dit kerstbeeldje van Countryfield breng jij de kerstsfeer in huis. Specifciaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal..

kerstboom Pinto 18 x 64 cm staal grijs

(0)
21,50€

House of Season Pinto kerstboom Geen zin in het optuigen van een kerstboom dit jaar? Maak het jezelf dan gemakkelijk met deze stalen kerstboom van House of Seasons. Zet het boompje op een tafel of dr..

kerstdecoratie Eland L 8 x 10,5 cm steen bruin

(0)
4,49€

Countryfield Eland L kerstdecoratie Breng jouw huis helemaal in de kerstsfeer met deze superleuke eland. Erg leuk om te gebruiken als decoratie op de tafel, vensterbank of op je bureau! Specificat..

kerstdecoratie Eland R 8 x 10,5 cm steen bruin

(0)
4,49€

Countryfield Eland R kerstdecoratie Breng jouw huis helemaal in de kerstsfeer met deze superleuke eland. Erg leuk om te gebruiken als decoratie op de tafel, vensterbank of op je bureau! Specificat..

kerstdecoratie Horen 8,8 x 8,2 cm steen beige

(0)
3,89€

Countryfield Horen kerstdecoratie Breng jouw huis helemaal in de kerstsfeer met deze superleuke egel. Erg leuk om te gebruiken als decoratie op de tafel, vensterbank of op je bureau! Specificaties:..

kerstdecoratie Zien 8,8 x 8,2 cm steen beige

(0)
3,89€

Countryfield Zien kerstdecoratie Breng jouw huis helemaal in de kerstsfeer met deze superleuke egel. Erg leuk om te gebruiken als decoratie op de tafel, vensterbank of op je bureau! Specificaties: K..

kerstdecoratie Zwijgen 8,8 x 8,2 cm steen beige

(0)
3,89€

Countryfield Zwijgen kerstdecoratie Breng jouw huis helemaal in de kerstsfeer met deze superleuke egel. Erg leuk om te gebruiken als decoratie op de tafel, vensterbank of op je bureau! Specificaties..

kerstengel 45 x 19 cm blauw

(0)
12,27€

Engel House of Seasons Met deze engel van House of Season tover jij je huis in een mum van tijd om naar een gezellige kerstsfeer. De decoratie is uiterst geschikt voor kerst. Specificaties: Kleur: b..

kerstengel 45 x 19 cm oranje

(0)
12,27€

Engel House of Seasons Met deze engel van House of Season tover jij je huis in een mum van tijd om naar een gezellige kerstsfeer. De decoratie is uiterst geschikt voor kerst. Specificaties: Kleur: o..

1 - 15 van 85 (6 pagina's)