Openers

Grid View:

Ceruzo Kurkentrekker Deluxe - Giftset

(0)
10,52€

Met deze luxe opener van Ceruzo ontkurk jij in een handomdraai je wijn- of champagnefles. De grijpers aan de kurkentrekker hebben een goede grip op de fles en dankzij het hefboommechanisme maak jij el..

Elektrische kurkentrekker - werkt op batterijen

(0)
10,14€

- Stijlvolle elektrische kurkentrekker die je wijnflessen snel en eenvoudig opent - Met de meegeleverde foliesnijder verwijder je eenvoudig het folie van de wijnfles - De kurk wordt automatisch ui..

Kelnermes 3 funkties

(0)
2,24€

Kelnermes - Dit mes bestaat uit: - Mes - Kurkentrekker - Flesopener - Materiaal: RVS..

Kurkentrekker - luxe uitvoering

(0)
8,86€

Verwijder de kurk voortaan een stuk eenvoudiger met deze hefboom kurkentrekker. Plaats de kurkentrekker bovenop de fles, knijp de hendels samen en laat de spiraal automatisch in de kurk draaien door d..

Luxe Kurkentrekker met foliesnijder grijs

(0)
6,37€

Luxe kurkentrekker in box grijs - Fraai vormgegeven kurkentrekker van RVS - Met handige foliesnijder - Er wordt een reservespiraal meegeleverd - Verpakt in handige hard PVC box..

Luxe Kurkentrekker met foliesnijder rood

(0)
7,65€

Luxe kurkentrekker in box rood - Fraai vormgegeven kurkentrekker van RVS - Met handige foliesnijder - Er wordt een reservespiraal meegeleverd - Verpakt in handige hard PVC box..

Luxe Kurkentrekker met foliesnijder zwart

(0)
6,37€

Luxe kurkentrekker in box zwart - Fraai vormgegeven kurkentrekker van RVS - Met handige foliesnijder - Er wordt een reservespiraal meegeleverd - Verpakt in handige hard PVC box..

Masterpro Kelnersmes RVS - met dubbeltraps lift

(0)
8,86€

- Professioneel kelnersmes met dubbeltraps lift en stevige spiraal die recht in de kurk blijft zitten - De dubbele hefboom zorgt ervoor dat je de kurk in twee stappen kan verwijderen waardoor de kur..

Masterpro Kurkentrekker elektrisch

(0)
19,06€

- Stijlvolle elektrische kurkentrekker die je wijnflessen snel en eenvoudig opent - Met de meegeleverde foliesnijder verwijder je eenvoudig het folie van de wijnfles - De kurk wordt automatisch ui..

Masterpro Kurkentrekker hefboom - luxe

(0)
12,69€

- Robuuste vleugenkurkentrekker waarmee je in een handomdraai je wijnfles opent - De top is te gebruiken als flessenopener - Materiaal: zinklegering met TPR handgreep - Typenummer: BGMP-5103..

Masterpro Luxe Wijnflesopener - Kurkentrekker

(0)
24,16€

- Deze robuuste Masterpro wijnopener ontkurkt makkelijk en snel! - Fraai, ergonomisch design - Materiaal: zinklegering met gesatineerde vernikkeling, de romp is van ABS - Zware kwaliteit - Er ..

San Ignacio Elektrische Kurkentrekker - wijnopenerset

(0)
25,43€

Een complete wijnopenerset, handig om in huis te hebben maar ook om cadeau te geven! Onderscheidend aan deze elektrische wijnopener is dat hij niet op batterijen werkt, maar dat je de benodigde adapte..

1 - 12 van 12 (1 pagina's)