Overige keukenapparaten

Grid View:

Camry CR4482 - Eierkoker voor 7 eieren

(0)
12,18€

- Kook je eieren zoals jij ze wilt: zacht, medium of hard - Kookt tot 7 eieren - Materiaal: RVS - Automatische uitschakeling met geluidssignaal - Met controlelampje - Een maatbeker met prikn..

ITO electronics Elektrisch mes

(0)
16,51€

Met behulp van een elektrisch mes kun je produkten, welke lastig met de hand te snijden zijn, eenvoudig snijden. - Ook kun je met dit mes zelf de dikte van een produkt bepalen  - Dit ITO elektri..

ITO electronics Elektrische gehaktmolen 1200W

(0)
48,37€

- Deze elektrische gehaktmolen van ITO is een robuuste vleessnijder, die geschikt is voor het malen van vlees en vullen van worstjes  - Dit wordt mogelijk gemaakt door diverse, handige accessoires z..

Masterpro Rijstkoker 400W - RVS

(0)
31,80€

Met deze rijstkoker van Bergner Masterpro kook je voortaan supersnel de lekkerste rijst. - uitneembare binnenpan van aluminium (met anti-aanbaklaag) - eenvoudige bediening, one-button-easy oper..

Pastamachine met Tafelgreep

(0)
17,53€

Het ideale apparaat voor je zelfgemaakte pasta, maak je eigen spaghetti, lasagna en tagliatte. De metalen pastamachine is van zware kwaliteit en heeft een tafelgreep om hem te bevestigen aan het aanre..

Pastamachine RVS

(0)
15,24€

- Met deze budget pastamachine maak je snel en eenvoudig je eigen pasta's - Materiaal: RVS  - Aan de onderzijde voorzien van antislip rubbers - Klem en slinger zijn los bijgeleverd - Afmeting ..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)