Werklampen

Grid View:

Brüder Mannesmann LED lamp met 5 LED's en afstandsbediening

(0)
6,37€

Brüder Mannesmann LED lamp met 5 LED's en afstandsbediening. - Ideaal voor plaatsen zonder elektriciteit, in en om het huis, op de camping en onderweg. - Voorzien van: - 5 heldere LED's, - a..

ToolPack Cap met 2 LED-lampjes

(0)
5,10€

ToolPack Cap met 2 LED-lampjes - Een katoenen cap met 2 sterke LED-lampjes aan de voorzijde. - Geschikt voor vele doeleinden zoals repareren of schoonmaken in donkere ruimtes. - Met verstelb..

Toolpack Cliplamp Sion - USB Oplaadbaar- Handbewegingssensor

(0)
11,41€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. USB oplaadbaar dus geen batterijen nodig! Gebruik de handbewegings-sensor voor snel en simpel in- en uitschakelen. O.a. te bevestigen aan helm, pet,..

Toolpack Compacte LED Werklamp Basel

(0)
19,06€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. Makkelijk vervangbare batterijen met uiterst zuinig stroomverbruik. Kies voor iedere toepassing de juiste lichtinstelling. Eenvoudig in gebruik, in ..

Toolpack Compacte LED-Werklamp Bern - USB oplaadbaar

(0)
29,25€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. USB oplaadbaar, dus geen batterijen nodig! Kies voor iedere toepassing de juiste lichtinstelling. Eenvoudig in gebruik. In staande positie te gebrui..

Toolpack Industriële LED Hoofdlamp Vernier - USB Oplaadbaar

(0)
16,51€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. Kies voor iedere klus de juiste lichtinstelling. Gebruik de zoomfunctie voor de juiste lichtafstemming. Eenvoudig in gebruik. Comfortabel draagbaar...

Toolpack LED Hoofdlamp Geneva - USB Oplaadbaar

(0)
12,43€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. Kies voor iedere klus de juiste lichtinstelling. Gebruik de handbewegingssensor voor snel en simpel in- en uitschakelen. Eenvoudig in gebruik. Comfo..

Toolpack Werk & Inspectie LED Lamp Lausanne - USB oplaadbaar

(0)
12,94€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. Kies voor iedere toepassing de juiste lichtinstelling. USB oplaadbaar, dus geen batterijen nodig! Eenvoudig in gebruik. Te gebruiken in hangende of ..

Toolpack Werk & Inspectie LED Lamp Lugano

(0)
13,96€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimtes. USB oplaadbaar, dus geen batterijen nodig! Kies voor iedere toepassing de juiste lichtinstelling. Eenvoudig in gebruik. Te gebruiken in hangende of ..

Toolpack Werk & Inspectie LED Lamp Luzern - USB Oplaadbaar

(0)
10,52€

Biedt optimaal helder licht in donkere werkruimte's. Kies voor iedere toepassing de juiste lichtinstelling. USB oplaadbaar, dus geen batterijen nodig! Eenvoudig in gebruik. Te gebruiken in hangende of..

ToolPack Werkmuts met LED-verlichting - zwart

(0)
3,82€

- Werkmuts met LED-verlichting van 100% acryl en is ideaal voor het werken in donkere ruimtes - Met 5 ultra-heldere LED-lampjes - Met slimme schakelaar aande voorkant van de werkmuts - One size..

Werklamp COB 120 lumen

(0)
5,04€

- Werklamp die 90 graden roteerbaar is - In 3 stappen dimbaar - Met rode SOS-functie - 1x COB - 120 lumen - Afmeting: 21.8 x 1.3 x 3.9cm - Werkt op 6x AA-batterijen (niet meegeleverd)..

1 - 12 van 12 (1 pagina's)